Visninger:

Hvorfor annonsere hos Admarket?


Admarket er en plattform utviklet av Schibsted som gir deg muligheten til å annonsere på noen av Norges største nettsteder. Våre nettsteder er en naturlig del av nordmenns hverdag - enten det er å lese siste nytt på VG, lese økonominyheter på E24 eller være på boligjakt på FINN. Dine annonser vil alltid ligge i en trygg kontekst på Schibsted, med premium, effektive formater og unik data.

I Admarket setter du opp kampanjer selv, hvor du kan velge å annonsere på én eller flere av våre nettsteder, samt velge mellom flere ulike annonseformater. Du har mulighet til å målrette kampanjene dine mot geografiske områder eller basert på en bestemt demografi eller interesse - vi hjelper deg uansett med å treffe din målgruppe! Det er enkelt å laste opp annonsemateriellet i Admarket, og du kan følge med på hvordan kampanjene dine leverer underveis.

Det koster ingenting å registrere seg og vi har ingen systemavgift. Hele ditt investerte budsjett går til ditt annonsekjøp og vi garanterer levering på samtlige kjøp (ekskludert CPC hvor vi bare fakturerer antall leverte klikk).

Nettsteder du kan annonsere på:

 

VG har over 2 millioner lesere hver eneste dag og er dermed Norges største nettsted og avis (F&M’20/2). VG er først ute med innen- og utenriksnyheter, sport og underholdning, og er en av de sterkeste merkevarene i Norge med en meget høy dekning.

 

E24 er Norges største destinasjon for økonomi- og næringslivsnyheter. Hver dag gir E24 leserne siste nytt innen børs og finans, næringsliv, makroøkonomi, jobb og karrierestoff. E24 er tilstede der det skjer og gir leserne bakgrunn og konsekvens av det som skjer innenfor økonomi og næringsliv i Norge og på verdensbasis.

 

FINN er Norges største markedsplass med en tydelig #1 posisjon i markedet. I gjennomsnitt brukte hver nordmann over 32 timer på FINN i 2019!

På FINN finner du blant annet

  • 99% av alle annonserte boliger

  • 90% av alle brukte biler

  • 80% av alle utlyste stillinger

78% sier de har solgt noe på FINN Torget, mens 67% har kjøpt noe på Torget.

FINN bidrar også til å gjøre en forskjell for samfunnet vårt: FINN-brukerne sparte nemlig miljøet for 0,5 millioner tonn Co2-utslipp og 22 255 tonn plast i 2019.

 

Aftenposten ble grunnlagt i 1860 av Christian Schibsted og er en avis med lange og stolte tradisjoner. Aftenposten gir leserne alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur. Blant norske medier scorer Aftenposten stabilt som en av de ledende på “troverdig innhold” (Kantar).

 

Bergens Tidende er Vestlandets største mediehus. Avisen har bred dekning og appell, og skaper engasjement i Bergen med samfunnsbelysende kvalitetsjournalistikk.

 

Stavanger Aftenblad er regionens ledende avis og en seriøs og troverdig nyhetsformidler. Rogalandsavisen gir siste nytt innen lokalt, innenriks, utenriks og kultur.


Logg deg inn eller registrer deg på Admarket her.