Avbestilling av en kampanje

Avbestilling før kampanjestart

Du kan kostnadsfritt kansellere en kampanje 3 dager innen kampanjestart. For å avbestille din kampanje, gå til "mine kampanjer", og trykke på kampanjen det gjelder. I fanen du får opp til høyre på skjermen din velger du videre "Flere valg", og så "Kanseller kampanje".

Avbestilling etter kampanjestart

Merkebevissthet (CPM)

For denne typen kampanjer vil du fortsatt bli fakturert for samtlige bestilte annonsevisninger for hele kampanjeperioden.

Kortbetaling: Du ble belastet for det fulle beløpet ved bestilling, og vil ikke bli automatisk refundert.

Trafikk (CPC)

For denne typen kampanje vil du bare faktureres for de klikkene som har blitt levert i kampanjeperioden inntil du stopper den.

Kortbetaling: Vi vil utføre et siste korttrekk 2 dager etter stopping for leverte klikk i løpet av den siste kalendermåneden.

Om du har noen spørsmål eller noe er galt vedrørende en avbestilling eller betaling, ta kontakt i chat eller på e-post admarket@schibsted.no.