Endre kampanjer

Når din kampanje er bestilt, kan du per nå kun gjøre følgende endringer selv i Admarket:

1. Kansellere kampanjen din.

For å kansellere din kampanje, går du inn på "Mine kampanjer" og finner ønsket kampanje. Trykk på kampanjenavnet og klikk på Flere valg" i menyen som kommer opp på høyre side av skjermen. Velg videre og trykk på “Avslutt kampanje" knappen.

2. Endre navn på din kampanje.

For å endre navn på din kampanje, går du inn på "Mine kampanjer" og finner ønsker kampanje.Trykk på kampanjenavnet og klikk på Flere valg" i menyen som kommer opp på høyre side av skjermen, og velg "Endre navn" knappen. Skriv så inn nytt kampanjenavn, og trykk "Lagre".

3. Laste opp eller endre annonsemateriell opptil 3 arbeidsdager før kampanjestart

Om du ikke lastet opp annonsemateriell når du bestilte kampanjen så kan man gjøre dette senere(men for oppstartsdato), samt endre annonsen underveis i kampanjeperioden. Nytt annonsemateriale må bli godkjent før kampanjen er klar. For å laste opp eller endre annosner, trykk på bilde-ikonet og videre på "Last opp annonsemateriell" knappen.

Hvis du ønsker å gjøre andre endringer på dine kampanjer som per dags dato ikke er mulig, eller du har andre spørsmål vedrørende endringer, kan du alltids kontakte oss via chat. Husk å oppgi kampanje-IDen ved henvendelser til kundesupport.

Logg deg inn eller registrer deg på Admarket her.