Endre kampanjer

Når din kampanje er bestilt, kan du per nå kun gjøre følgende endringer selv i Admarket:

1. Kansellere stoppe kampanjen din.

For å kansellere din kampanje, går du inn på "Mine kampanjer" og finner ønsket kampanje. Trykk på kampanjenavnet og klikk på Flere valg" i menyen som kommer opp på høyre side av skjermen. Velg videre og trykk på “Avslutt kampanje" knappen.

2. Endre navn på din kampanje frem til oppstartsdato.

For å endre navn på din kampanje, går du inn på "Mine kampanjer" og finner ønsker kampanje.Trykk på kampanjenavnet og klikk på Flere valg" i menyen som kommer opp på høyre side av skjermen, og velg "Endre navn" knappen. Skriv så inn nytt kampanjenavn, og trykk "Lagre".

3. Laste opp eller endre annonsemateriell opptil 3 arbeidsdager før kampanjestart.

Om du ikke lastet opp annonsemateriell når du bestilte kampanjen så kan man gjøre dette senere(men før oppstartsdato), samt endre annonsen underveis i kampanjeperioden. Nytt annonsemateriale må bli godkjent før det benyttes på kampanjen, du vil få mail når annonsene du lastet opp er blitt gokjent, eller om det er noe som må endres på dem. For å laste opp eller endre annonser, trykk på bilde-ikonet og videre på "Last opp annonsemateriell" knappen.

Hvis du ønsker å gjøre andre endringer på dine kampanjer som per dags dato ikke er mulig, eller du har andre spørsmål vedrørende endringer, kan du alltids kontakte oss via chat. Husk å oppgi kampanje-IDen ved henvendelser til kundesupport.

Logg deg inn eller registrer deg på Admarket her.