Hvordan kan jeg lage mitt annonsemateriell i Admarket?

I Admarket kan du enkelt lage ditt annonsemateriell direkte i bookingflyten eller etter at du har booket en kampanje. Du kan lage annonsemateriell i Admarket for alle standardformater.

Hvordan lager du ditt kampanjemateriell i bookingflyten

Hvis du vil lage ditt annonsemateriell i Admarket så velger du “Lag ditt annonsemateriell” i steget for opplasting av annonser når du booker en kampanje.

Når du klikker på “Lag ditt annonsemateriell” vil du kunne begynne å lage ditt materiell. Bakgrunnsbilde, overskrift, logo og landingsside er obligatorisk, men utover det så har du full frihet til å eksperimentere og designe ditt annonsemateriell akkurat som du selv vil.

Pass på å sjekke at annonsen ser bra ut på alle formatene du lager, du ser de forskjellige under "Forhåndsvisning".